Opis
Aromatyzowany napój w proszku zwiększający poziom testosteronu i hormonów, zawierający aminokwasy, L-karnitynę, witaminy, minerały i substancję słodzącą.
- Produkt zawiera 2850 mg DAA na porcję.
- Produkt zawiera aminokwasy i ich pochodne.
- Produkt zawiera dodatek cynku, magnezu i witamin z grupy B.
- Bez cukru
- Bez konserwantów
Napój w proszku TST+GH zawiera kwas D-asparaginowy (DAA), L-argininę, L-glutaminę, L-winian L-karnityny, chlorowodorek L-ornityny i L-lizynę oraz jest wzbogacony witaminami i minerałami. Kwas pantotenowy zawarty w produkcie przyczynia się do prawidłowej syntezy i metabolizmu hormonów steroidowych, witaminy D i niektórych neuroprzekaźników, a także zmniejsza zmęczenie. Witamina B6 pomaga regulować aktywność hormonalną, a cynk pomaga utrzymać prawidłowy poziom testosteronu we krwi.
- 2850 mg DAA
- 714 mg L-winianu L-karnitynyZ czego L-karnityna
- : 487 mg
- 581 mg L-argininy HCl, w tym L-arginina
- : 480 mg
- 476 mg L-lizyny HClOpis: L-lizyna
- : 380
- 333 mg L-ornityny HCl, z czego L-ornityna
- : 261
- 476 mg L-glutaminy
- 2 mg kwasu pantotenowego
- 94 mg witaminy B6
- 5 mg magnezu
- 7 mg cynku
- Osoby poszukujące napoju w proszku, który optymalizuje poziom testosteronu i hormonów
- osoby z nietolerancją laktozy
- z nietolerancją glutenu
- Osoby, które wolą smakowy napój w proszku od tabletek i kapsułek.
Zalecany sposób użycia: Wymieszać jedną porcję (6 g = 1 miarka = 1 łyżka stołowa) napoju w proszku w 200 ml wody za pomocą shakera; spożyć napój przed snem. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Kwas D-asparaginowy 47,5%, L-winian L-karnityny 12%, chlorowodorek L-argininy 9,7%, L-glutamina 7,9%, chlorowodorek L-lizyny 7,9%, chlorowodorek L-ornityny 5.5%, aromaty, substancja wypełniająca (polidekstroza), tlenek magnezu, substancja słodząca (sukraloza), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), substancja spulchniająca (węglan sodu), witamina B5 (D-pantotenian wapnia), tlenek cynku, barwniki (tartrazyna, czerwień Allura AC)1, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny). 1Tartrazyna, czerwień Allura AC: może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Wyprodukowano w fabryce, która produkuje mleko, jaja, gluten, soję, orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki i żywność zawierającą dwutlenek siarki.